Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-09-27
Untitled Document
EU Contest for Young Scientists
Intel International Science and Engineering Fair
Sustainable World Project Olympiad, Houston (I-SWEEEP)
Stockholm International Youth Science Seminar
London International Youth Science Forum
International Wild Life Research Week, Svájc
Swiss Talent Forum
China Adolescent Science & Technology Innovation Contest
Sci-preneurship
Nemzetközi ifjúsági rendezvények

Az Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny 1995-ben - a közép-kelet-európai országokból - elsőként lett teljes jogú tagja az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenye rendezvénysorozatnak. Az elmúlt 21 évben elért díjak összesítése alapján, Magyarország az előkelő 5. helyet foglalja el a résztvevő 35 európai ország éremtáblázatán.


Az Egyesült Államokban rendezett tudományos versenyek olimpiáján, a Nemzetközi Tudományos és Innovációs Versenyen (1500-1800 fiatal résztvevő, 55-60 országból) Magyarország fiataljai szintén 1995 óta vesznek részt, ahol már többször első helyezést értek el.

Mindezeken túlmenően 2001 óta minden évben egy-egy tehetséges fiatal részt vesz az egyhetes Stockholm International Youth Science Seminar-on és a rendezvény záróünnepségén, a Nobel-díj átadási ünnepségen. Továbbá évente tudunk díjazottat küldeni a kéthetes London International Youth Science Forum-ra, az International Sustainable World Project Olympiad-ra Houstonba, a China Adolescent Science & Technology Innovation Contest c. versenyre, valamint a svájci International Wild Life Research Week-re is.

Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA