Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2022-12-13
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetség Eurofins KVI-PLUSZ Kft.

Tevékenység:

Az eurofins KVI-PLUSZ Környezetvédelmi Vizsgáló Iroda Kft. a világ legnagyobb laboratóriumi hálózatának tagjaként, független és akkreditált vizsgálólaboratóriumot és kalibrálólaboratóriumot üzemeltet. A vállalat a globálisan 6,7 Mtd EUR forgalmú 940 laboratóriumban több mint 60000 munkatársat foglalkoztató Eurofins vállalatcsoport hazai, környezetanaltikai szolgáltatásokat nyújtó tagja.

Céljuk a környezetvédelem területén szükséges mintavételek, vizsgálatok és kalibrálások tekintetében kielégítsék a megrendelőik igényeit, ezért a környezeti elemek (talaj, levegő, felszíni- és felszín alatti víz) ivóvíz, fürdővíz, szennyvíz, komposztok és hulladékok, újrahasznosított tüzelőanyagok (SRF), szilárd települési hulladékok, beágyazással kezelt hulladékok mintavételére és széles komponenskörre vonatkozó vizsgálatára, valamint levegős mérések (emisszió, immisszió, munkahelyi légtér) területén alkalmazott mintavevő és mérő berendezések kalibrálására akkreditációval rendelkeznek.

A rutinszerűen alkalmazott, szabványokban rögzített módszerek használatán túlmenően szakembereik rendszeresen részt vesznek új módszerek megalkotásában. Kutatás-fejlesztési tevékenységüknek köszönhetően Magyarországon elsőként kezdett el foglalkozni több fontos szakterülettel a hulladékvizsgálatok, levegőtisztaság-védelem, valamint olfaktometriás mérések fejlesztésével.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2. emelet (Nádor udvar)

tel.: (+361) 200 0731
mobil: +3630 955 0420
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA