Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 658. Dr. Dombi Ügyvédi Iroda

Tevékenység:

Az Irodánk részére közreműködő ügyvédek a gazdasági jog egyes részterületeire szakosodva látják el tevékenységüket, ennek keretében profilunkba elsősorban a kereskedelmi jog, a vállalkozások joga, a gazdasági társaságok szabályozása, a kártérítések joga és a cégjog tartozik, valamint tevékenységünk ezen felül felölel egyes adójogi, pénzügyi jogi és az ingatlan beruházásokkal összefüggő jogi kérdések kezelését is.
Az ügyvédi iroda megbízói jellemzően multinacionális vállalatok, magyar és külföldi tulajdonú kis- és középvállalkozások, valamint önkormányzati tulajdonú cégek. Ügyfeleink elsősorban az informatikai szektorban, az építőiparban, a szállítmányozás és fuvarozás területén, a kereskedelmi szektorban, valamint informatikai szolgáltatások nyújtásában vannak jelen.
Ügyfeleinket képviseljük mind a peren kívüli egyeztetések során, mind pedig a rendes-, illetőleg a választott bíróságok előtt, valamint egyedi megállapodás alapján nyújtunk tanácsot részükre. Kollégáink tárgyalóképes angol, illetve német nyelvtudással rendelkeznek, a szakosodott jogterületen, köztük a gazdasági jog, a cégjog, a bankjog területén szerzett napi gyakorlati jártasságuk bizonyítja az ügyek gondos, kiemelkedő színvonalú ellátását.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA