Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 644. Riglersystem Európa Kft.

A Riglersystem Európa Kft. (RSEU Kft.) 2011 februárjában alakult a Riglersystem Szellemi Eszköz Menedzsment Rendszer Kultúra és Technológia (továbbiakban: RS Rendszer) bevezetése és széleskörű alkalmazása céljából Magyarországon és Európa már országaiban.

A vállalkozás küldetése, hogy rendszerével tegye általánossá a szellemi eszköz menedzsment kultúrát, segítse elő a szellemi alkotások tényleges hasznosulását. Céljuk, hogy a K + F orientált technológiai vállalkozásokban, az egyetemeken, a gazdaságfejlesztő intézményekben, a tőkebefektető szervezetekben kerüljön az RS Rendszer bevezetésre és hasznosításra. Az RSEU Kft. a szellemi eszköz menedzsment létrehozásához, fenntartásához és annak sikeres alkalmazásához licenc megállapodás keretében biztosítja az RS Rendszert: metodológiát, technológiát és tudástartalmat. A licencvevő szervezet a megszerkesztett RS SZEM Kapacitást a stratégiai és üzleti céljainak megfelelően hasznosítja.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA