Címlap Honlaptérkép Levélküldés Magyar English
Címlap
 
utolsó frissítés: 2017-08-27
Untitled Document Tagság


Alapszabály
Közvetlen tagintézmények
Közvetett tagintézmények
Magyar Innovációs Szövetzség 552. Magyar Fejlesztési Intézet Nonprofit Zrt.

A globális kihívások megkövetelik a sikeres vállalkozások alkalmazását, versenyképességük növelését, amelynek alapja a különböző termékekhez, szolgáltatásokhoz és technológiákhoz kapcsolódó innováció alkalmazása. Ez nélkülözhetetlenné tesz olyan szakembereket, kutatókat, akik az üzleti élet - mind a világgazdaság, mind Európa és Magyarország - fejlődési tendenciáinak, folyamatainak elemzésére és gyakorlatba történő átültetésére képesek.

A Magyar Fejlesztési Intézet tevékenységének középpontjában a kutatás-fejlesztés, az innovatív eljárások, termékek és szolgáltatások létrehozása áll. Eredményességüket szakmai szervezetek, független szakértők, tanácsadók bevonásával biztosítják.

Főbb területek: üzleti folyamatok optimalizálása, informatikai és vállalatirányítási rendszerek bevezetése, pénzügyi és banki tevékenységek fejlesztése, logisztikai folyamatok optimalizálása, tevékenység- és termékfejlesztés az agráriumban.
Untitled Document Tagfelvétel

Ha a Szövetséghez szeretne tartozni, kérjük töltse le a belépési nyilatkozatot és juttassa vissza hozzánk kitöltve, postán vagy szkennelve.


Belépési nyilatkozat
(Word, 35 KB)
Tagdíjrendszer
(Word, 26 KB)
Alapszabály és SZMSZ
(Word, 153 KB)
Untitled Document Magyar Innovációs Szövetség

Székhely és levelezési cím:
1116 Budapest,
Fehérvári út 108-112.
2 emelet (Nádor udvar)

tel.: (061) 430-3330
innovacio@innovacio.hu
www.innovacio.hu
Készítette: VISUALIA